Vuit esglesies i una ermita
22 abril, 2020
Les Falles del Pirineu
04 maig, 2020

“Som els millors ambaixadors del TURISME NATURAL i sostenible al Pirineu. Des dels nostres allotjaments fins a les nostres cuines”

“Som els millors ambaixadors del turisme natural i sostenible al Pirineu. Des dels nostres allotjaments fins a les nostres cuines”, Marta Cortina, presidenta de Càmpings de Lleida.

“Som els millors ambaixadors del turisme natural i sostenible al Pirineu. Des dels nostres allotjaments fins a les nostres cuines”, Marta Cortina, presidenta de Càmpings de Lleida.

Submergir-se en la naturalesa sense sortir del càmping. Per a Marta Cortina, presidenta de Càmpings de Lleida, “la nostra aposta per un turisme natural s’ha anat consolidant i estem experimentant un auge que està marcant un canvi de tendència. El paisatge i la cultura fan del Pirineu un lloc d’excel·lència on poder gaudir de la naturalesa. Els nostres visitants i turistes troben en els nostres càmpings i resorts una diversitat d’allotjaments i serveis més sostenibles estretament relacionats amb la tranquil·litat i l’oci més hedonista”.

Un bon exemple del foment de les experiències d’oci en la naturalesa és el “Bosc autòcton tematizado” del Càmping Bedura Park a la Vall d’Aran: un bosc encantat amb racons, cascades i una superfície de 15.000 m², on passejar i fomentar la imaginació i il·lusió de nens i joves en edat i en mentalitat, mitjançant pintures, gnoms, fades, pedres i arbres pintats, animals…

Cuina que traspua frescor i naturalitat. D’acord amb la filosofia general de Càmpings de Lleida per diferenciar-se defensant un turisme natural autèntic, els seus restaurants s’omplen de sabors gràcies als seus recursos gastronòmics. “En els horts, prats i boscos del Prepirineu i Pirineu trobem tresors i recursos gastronòmics de primer ordre que ens permeten oferir als nostres clients una carta plena d’aromes i sabors”, comenta Marta Cortina.