Lleida és sinònim de multiaventura

Multiaventura

Viure aventures és sinònim de llibertat, de sentir el vent sobre la cara, els nervis a l’estómac i l’adrenalina eriçant la pell. Viure una multiaventura és sinònim de Lleida. I és que aquest territori ofereix infinites activitats perquè l’emoció ens desbordi.

El millor: es poden realitzar qualsevol dia de l’any. Així que si vols passar una experiència divertida en familia, et recomanem que no et perdis l’oportunitat de gaudir dels espais multiaventura de Lleida.

On?

Les Terres de Lleida acullen diferents empreses on poder passar unes hores d’adrenalina, riures i diversió. La nostra proposta és:

Parc de multiaventura i activitats Port del Comte

A l’estació d’Esquí de Port de Comte es poden realitzar activitats molt divertides i que no tenen res a veure amb l’esquí. Dins d’aquesta oferta està la possibilitat de gaudir dels diferents circuits d’habilitat pels arbres. Aquesta instal·lació està situada a l’interior d’un bosc i disposa de tirolines, passarel·les elevades i una desena de reptes tècnics de tots els nivells. La por no és una opció en aquest lloc!

Per a més informació: portdelcomte.net/parc-d-aventura

Parc lúdic i d’aventura en Port-Ainé

L’estació d’Esquí de Port-Ainé també ofereix una perfecta alternativa d’aventura per a l’estiu amb el seu circuit multiaventura en els arbres. I per als més petits, compten amb un miniparque també en els arbres amb 10 jocs per a aventurers intrèpids (a partir de 4 anys).

Per a més informació: www.portaine.cat/estiu/activitats/parc-ludic/

Tim Aventura

Al Pont de Suert, al Pirineu de Lleida, es troba aquest circuit d’arborisme i multiaventura trepidant, que suposa un autèntic desafiament per a tots els seus visitants. En ell haureu de superar un bon nombre d’obstacles com poden ser tirolines, ponts tibetans, troncs, cordes i altres proves. Porta les ganes de grimpar i passejar per les altures i deixa a casa el vertigen i la tranquil·litat.

Per a més informació: www.timaventura.com

Alta Ruta Aventura – Pirineus Parc Aventura

Aquest parc et permet visitar el bosc vertical més extens de la regió de Pallars Sobirà. Es tracta de la combinació perfecta entre parc d’activitats i naturalesa, a causa de l’entorn que ocupa i la seva privilegiada ubicació. Les seves instal·lacions estan pensades per acollir a totes les edats i tipus de visitants, per això, els seus circuits compten amb diversos nivells.

La seva joia són els diferents recorreguts de tirolina per a gaudir de Lleida. Cada recorregut està dissenyat per a una franja d’edat i d’altura, simplement has de trobar la que millor s’adapti a tu i gaudir. I tot això amb l’embassament de la Torrasa als teus peus. Què més es pot demanar?

Per a més informació: www.pirineusparcaventura.com

Cims Aventura

Un parc acrobàtic, situat a Rialp, per a sentir-se com el popular programa Humor groc. A més, és apte per a totes les edats! Compta amb circuits de diferents nivells de dificultat: un infantil de 8 zones, un juvenil de 12 zones i un per a adults de 20 zones.

Per a més informació: cimsaventura.com