60 rutes Bike & Run t’esperen als Càmpings de Lleida

Bike and Run

Allotjar-se en un càmping i gaudir al mateix temps de rutes en bicicleta de muntanya, del senderisme o del running. Tota una invitació al contacte amb la naturalesa i l’evasió total d’una manera activa i saludable que només pot tenir un nom: Bike & Run.

En què consisteix el Bike & Run?

Una experiència duta a terme de la mà de 16 càmpings que ofereixen més de 60 rutes per descobrir-les i gaudir-les, d’una manera lúdica o esportiva, practicant senderisme, corrent o en bicicleta de muntanya (BTT) a través dels paratges singulars, espais naturals, vies històriques o senders de bestiar.

Només cal seguir “el camí verd” dels Càmpings Bike&run. Una iniciativa pionera i inèdita, ja que totes les rutes tenen sortida i arribada des de cadascun dels càmpings participants i estan perfectament senyalitzats. D’aquesta manera, no hi ha excusa per no gaudir de la teva afició preferida i els càmpings a Lleida.

Com funciona?

Totes les rutes es troben enregistrades a Wikiloc amb el nom de CB & R + nom del càmping + nom de la ruta, i al microsite del projecte bikeandrun.campingdelleida.com. El grau de dificultat de la ruta està marcat amb els colors verd, blau i vermell (de menys a més dificultat). Simplement has de buscar aquella que més s’adapti a la teva preparació física. A més, els CB & R disposen d’espais adequats per a la neteja, manteniment i recanvis bàsics de les bicicletes. Agafem la bici?

Càmpings adscrits

Pots veure el mapa amb totes les rutes fent clic aquí: BIKE&RUN.

Oblida l’asfalt. Ja no caldrà que agafis el cotxe, només posa’t les botes o puja a la teva bicicleta i, gaudeix des del teu càmping!