Lleida es descobreix sobre rodes

Cicloturisme i rutes BTT

A Lleida tens tot el que necessites per gaudir de la bicicleta. Pobles pintorescos per conèixer, camins rurals, carreteres amb vista a una naturalesa espectacular o rutes per les muntanyes. Sigui el que sigui que estàs buscant, en aquesta zona trobaràs totes les opcions possibles per practicar la modalitat de la bicicleta que més t’agradi.

Rutas en bicicleta

La quantitat d’opcions per pedalar no és un problema en aquesta zona. En aquest web trobaràs una guia per descobrir rutes, mapes, tracks amb descàrregues al GPS, i els punts històrics, naturals i culturals de major rellevància.

La diversitat de paisatges que trobaràs si recorres Lleida amb la teva bicicleta et permetrà gaudir de pobles amb un fort caràcter d’interior i de muntanya, una gastronomia amb un marcat sabor local, tradicions i patrimoni arquitectònic únic. Aquest és el motiu pel qual una de les dinàmiques més practicades sobre rodes siguin les rutes en bicicleta per etapes.

Guia BTT

T’apassiona l’aventura sobre rodes? Lleida i els seus Pirineus també et donen l’oportunitat de pedalejar entre pics, descendint a tota velocitat per les seves vessants i descarregant adrenalina amb l’aire pur com a acompanyant al costat de la teva bici de muntanya. Al territori lleidatà trobaràs apassionants rutes amb bicicleta embolcallades en els millors paisatges.

Cadascuna de les rutes inclouen la situació de la comarca, un plànol, la seva altimetria gràfica i una breu descripció, a més d’uns pictogrames en els quals trobar indicadors clars com la durada, el desnivell acumulat, la distància, la dificultat, el lloc d’inici i l’època de l’any per gaudir-la millor.

Aquesta guia està adaptada a les noves tecnologies, com un codi QR que amb el mòbil et portarà a un mapa amb la ruta inserida, i podràs seguir l’itinerari en temps real. A més, la guia de paper disposa de les coordenades GPS d’inici de la ruta, que pots introduir al GPS del cotxe per poder arribar a un punt de partida i començar a pedalar. El document ofereix també un mapa i un llistat amb les adreces dels Centres de BTT i les oficines de turisme.

Centres BTT

Al Pirineu i les Terres de Lleida trobaràs sis centres BTT . Aquests espais de lliure accés amb circuit senyalitzat són els següents:

Troba la ruta perfecta en la guia de BTT i cicloturisme de les Terres de Lleida on descobriràs itineraris i llocs únics per desenvolupar la teva passió. La guia recull un conjunt de 26 rutes diferents ordenades per comarques i alhora separades en dos grans grups: Pirineu i Terres de Lleida.